Activiteiten

Speelclubmeisjes helpen de Draculadokters: 10 november

 

Op een zondag kregen de speelclubmeisjes wel heel erg speciaal bezoek. Twee Draculadokters kwamen het lokaal binnen met een zieke pompoen. De speeclub werd namelijk uitgekozen om een speciale missie te volbrengen: maak de pompoen weer gezond!

 

De eerste opdracht van de grote missie was een griezelig kostuum aantrekken om lid van de Draculaclub te worden. Daarna moesten alle meisjes heel luid "Pompoen, pompoen, wat moeten wij doen?" roepen, terwijl de Draculadokters naar de pompoen zijn gezondheid luisterden. Daarop antwoordde de pompoen dat de meisjes samenwerkingsspelletjes moesten spelen, want daar wordt hij gelukkiger van.

 

Oh ja, de Draculaclub heeft het goed gedaan! Aan het einde van de dag kon de gezonde pompoen de Halloweentocht meemaken vanop een rustige plek.

 

meisjes_halloween

 

 

Een zondag bij de miniclub: 22 september

 

Deze zondag kregen de mini’s in het lokaal bezoek van de cowboy en de indiaan. Natuurlijk vonden zij zichzelf de beste en er zat niets anders op om samen met de mini’s te strijden. Ze werden opgedeeld in 2 teams en elke ploeg kreeg een leuk gadget, de indianen leuke streepjes en de cowboys een baard!


We speelden leuke spelletjes zoals pang en paard en ruiter. Na het drankje verzonnen de mini’s nog leuke varianten voor ‘eendje eendje gans’ en wonnen er enkele kindjes met ‘Schipper, mag ik overvaren?’


Het was weer een superleuke zondag met 22 mini’s!

mini's team 2